Chcete inzerovať na YouTube?

Chcete inzerovať na YouTube?

Každý mesiac navštívi službu YouTube viac ako miliarda ľudí, ktorí si pozrú viac ako šesť miliárd hodín videí služby YouTube. Je to veľa potenciálnych zákazníkov. A vy môžete rozhodnúť, kde a kedy sa video zobrazí a ktorí potenciálni zákazníci ho uvidia.

Výhody inzercie v službe YouTube

Niektoré výhody inzercie v službe YouTube:

  • Spojte sa so svojím publikom. Videoreklamy vám pomáhajú spojiť sa s potenciálnymi zákazníkmi jedinečným a pozoruhodným spôsobom. Môžete zvoliť osobný prístup, zdieľať svoje skúsenosti so svetom alebo namieriť kameru na seba a vysvetliť, aké výhody prinesie váš produkt či služba vášmu publiku.
  • Oslovte tých správnych ľudí. Svoje reklamy môžete zobrazovať tým správnym ľuďom na základe toho, kto sú, kde sa nachádzajú alebo čo ich zaujíma. Môžete napríklad zobrazovať reklamy mužom vo veku od 18 do 34 rokov, ktorí bývajú v Bratislave, alebo ženám, ktoré rady cestujú.
  • Plaťte iba za to, čo dostanete. Vďaka službe AdWords pre video zaplatíte iba vtedy, keď divák aktívne vyberie vaše video alebo sa rozhodne dopozerať video, ktoré sa načíta pri prvom prehliadaní videoobsahu.
  • Zmerajte svoj úspech. Bezplatné analytické nástroje služby YouTube vám pomáhajú porozumieť tomu, kto si vaše reklamy pozerá a ako s nimi ľudia interagujú.

V službe YouTube diváci objavujú videá rôznymi spôsobmi, napríklad vyhľadaním na vyhľadávacej stránke YouTube, kliknutím na navrhované videá na stránke prezerania videa, alebo výberom videa na domovskej stránke. Znamená to, že môžete lepšie nájsť ľudí, ktorí hľadajú vás a vašu značku v službe YouTube.

Páči sa Vám inzercia na youTube, vyskúšajte s nami vytvoriť reklamy, ktoré Vám prinesú peniaze.

Kontaktujte nás >>